alle producten van Slimdruk

Visitekaartjes, belangrijk en betaalbaar | Slimdruk

 Terug naar overzicht

25 maart

Visitekaartjes, een handdruk van papier

Zijn visitekaartjes nog van deze tijd? De economie is booming. Links en rechts zien we bestaande bedrijven groeien en nieuwe ondernemingen de grond uitschieten als paddenstoelen. Dit is mooi natuurlijk, maar het stelt ons ook voor uitdagingen. Met de economische groei neemt ook de concurrentie toe. En los van het financiële klimaat is het voor iedere onderneming belangrijk om onderscheidend en vooral herkenbaar te zijn.
Er zijn veel manieren om dit te bereiken, maar persoonlijk contact blijft altijd zeer belangrijk. en dan wil je natuurlijk dat die goede eerste indruk blijft hangen bij je nieuwe klant of partner.
Een visitekaartje is dé manier om dit te bereiken. Ook al leven we in een digitale tijd betekent dat niet dat fysieke media geen rol meer speelt. Sterker nog het is gebleken dat steeds meer mensen iets concreets meer waarderen dan de zoveelste link naar een website. Visitekaartjes zijn nog steeds zeer belangrijk voor het maken van een goede indruk en om van een potentiele klant/ partner een duurzame relatie te maken.

Een visitekaartje zegt meer

De rol van visitekaartjes is sinds de uitvinding ervan niet veranderd. Maar je kan wel stellen dat ze in hun belang een extra dimensie hebben gekregen. Dit lijkt misschien tegenstrijdig, we doen toch alles online tegenwoordig?
Het is natuurlijk mooi dat we online steeds meer mogelijkheden hebben. Maar aan de andere kant lijkt het ons ook ongevoelig te maken voor de invloed ervan. De gemiddelde consument wordt tegenwoordig gebombardeerd met online aanbiedingen. Dit leid ertoe dat we deze digitale benaderingen steeds minder prioriteit geven of zelfs serieus nemen.
We kunnen allerlei onderzoeken en hypotheses er tegenaan gooien. Maar om welke reden of redenen dan ook vinden mensen het fijn om iets in de handen te hebben. Visitekaartjes spelen dan precies de juiste rol. Hoe je ook in contact bent gekomen met elkaar het uitwisselen van visitekaartjes is een belangrijke zakelijke traditie.
Visitekaartjes staan perfect haaks op de online vertegenwoordiging. Hun fysieke aard zorgt ervoor dat ze altijd om een stukje aandacht vragen en daarom eerder zullen leiden tot handelen. Een mooie bijkomstigheid is natuurlijk dat mensen de visitekaartjes bewaren en ze zelfs voor je uitdelen.

goedkoop visitekaartjes drukken

Visitekaartjes, een relatief goedkope vorm van marketing

Dat je visitekaartjes onderdeel zijn van je algehele marketing zal duidelijk zijn. Maar dat doet wel de vraag oproepen hoe het zit met de kosten en de kwaliteit. Dat visitekaartjes van een minstens degelijke kwaliteit moeten zijn is een vereiste. Maar ze moeten er ook mooi uitzien en natuurlijk passen bij de huisstijl van de onderneming.
Het valt dus aan te raden om niet te gaan voor goedkoop, maar voor kwaliteit. behalve natuurlijk als beide een optie zijn. Een visitekaartje drukken laat je doen door een professioneel bedrijf dat aan jouw wensen weet te voldoen. Wat dan erg belangrijk is dat je zeer veel keuze hebt. Keuze die je de ruimte geeft om over visitekaartjes te beschikken die passen binnen je budget en toch voldoen aan je wensen.

Kwalitatieve visitekaartjes drukken

Maak een blijvende indruk

De juiste visitekaartjes hoeven niet duur te zijn. sterker nog de prijs is vaak erg goedkoop helemaal vergeleken met veel andere marketing zaken. Dit betekent dat het beschikken over professionele visitekaartjes voor iedereen een optie is.
Je hebt dus geen reden om niet deze keuze te maken. laat je namen kennen bij de voor jou belangrijke mensen. Laat je visitekaartjes voor je spreken en ontdek de kansen die ze je bieden. Als jij over de juiste partner beschikt voor het drukken van je visitekaartjes dan weet je zeker dat je niet vergeten zal worden.
Visitekaartjes, zorg ervoor dat je er altijd een paar bij je draagt!

4.7 van 5

Onze reviews:

Wij vinden uw mening erg belangrijk om onze service nog beter te maken.


Telefoon: 058 8200 200
Email: info@slimdruk.nl
Twitter: @slimdruk
Facebook: slimdruk

Van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur


Vraag een offerte aan


  • Gratis levering
  • Scherpe prijzen
  • iDEAL / PayPal
  • Gratis bestandscontrole
  • Snelle levering
  • Uitgebreid assortiment
  • Servicedesk
  • Anoniem afleveren
  • Bekijk alle voordelen