alle producten van Slimdruk
pvc pasjes drukken in elke gewenste oplage drukken

pvc cards bestellen

Onze stevige PVC cards met rondhoeken zijn uitermate geschikt als giftcards, abonneepasjes, kortingspassen of entreekaarten. De kaarten hebben dezelfde stevige kwaliteit als van je bankpas.

Multi-inzetbaar
Verschillende afwerkingen

Hoge kwaliteit pasjes

pvc cards drukken - opmaak instructies

Voor het beste resultaat raden we aan om je bestand in CMYK op te maken met een resolutie van 300dpi en deze op te slaan als PDF of JPG met 2mm afloop rondom, het aan te leveren bestand is dus 4mm breder en hoger dan het netto formaat. Plaats teksten en logo’s op 5mm van de rand, zodat deze na het schoonsnijden met 2mm rondom niet te dicht op de rand staat.

Als je de achtergrond tot aan de rand van je PVC card wilt, plaats deze dan ook helemaal tot aan de rand van je bestand. Houdt rekening met de rondhoeken van de passen. Gebruik onze werktekening of template om zeker te zijn van je ontwerp.

pvc cards drukken

Plastic cards worden in het bedrijfsleven op verschillende manieren toegepast. Ze zijn er in allerlei soorten en maten en worden ingezet  in vormen zoals de klantenpas, zorgpas of cadeaukaart. Elke card heeft een andere samenstelling of functie en dat weten wij als geen ander. Plastic cards laten maken voor uw bedrijf of organisatie doet u dan ook eenvoudig en snel bij Slimdruk.nl

Online plastic kaarten bestellen

Bij Slimdruk kunt u het maken van plastic pasjes met een gerust hart aan ons uitbesteden. Door diverse combinatiemogelijkheden op het gebied van personalisatie, grondstoffen en druktechnieken is er veel mogelijk. Het biedt u een oneindige lijst aan variaties. Zit het gewenste formaat er niet voor u tussen? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij denken graag met u mee.

Laden...

4.7 van 5

Onze reviews:

Wij vinden uw mening erg belangrijk om onze service nog beter te maken.


Telefoon: 058 8200 200
Email: info@slimdruk.nl
Twitter: @slimdruk
Facebook: slimdruk

Van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur


Vraag een offerte aan


  • Gratis levering
  • Scherpe prijzen
  • iDEAL / PayPal
  • Gratis bestandscontrole
  • Snelle levering
  • Uitgebreid assortiment
  • Servicedesk
  • Anoniem afleveren
  • Bekijk alle voordelen