alle producten van Slimdruk
Goedkoop stuurhangers drukken op verschillende papiersoorten drukken

stuurhangers bestellen

Gebruik onze stuurhnagers om jouw boodschap extra op te laten vallen door deze aan een stuur of andere opvallende plek te hangen. De stuurhangers zijn gemakkelijk te bevestigen en blijven (buiten) door de stansvorm goed hangen.

Strooi- en luxe uitvoering
Gemakkelijk op te hangen
Ook online te ontwerpen

Val extra op met je promotie actie

stuurhangers drukken - opmaak instructies

Voor het beste resultaat raden we aan om onze template te gebruiken en je bestand in CMYK op te maken met een resolutie van 300dpi en deze op te slaan als PDF of JPG met 2mm afloop rondom, het aan te leveren bestand is dus 4mm breder en hoger dan het netto formaat. Plaats teksten en logo’s op 3mm van de stanslijn, zodat deze na het stansen met 2mm rondom niet te dicht op de rand staat.

Als je de achtergrond tot aan de rand van de stuurhnager wilt, plaats deze dan ook helemaal tot aan de rand van je bestand.

stuurhangers drukken

U bestelt eenvoudig uw stuurhangers online bij Slimdruk. Gebruik de template die u gratis kunt downloaden en upload uw bestand bij uw aangemaakte bestelling. Naast stuurhangers drukken kunt u bij Slimdruk ook deurhangers drukken. De stuurhangers worden zo gestanst dat deze aan een fietsstuur blijven hangen. Deur- en stuurhangers kunnen al binnen 4 werkdagen worden geleverd. Slimdruk levert alle bestellingen gratis af. Een andere vorm stuurhanger is natuurlijk mogelijk, vraag gerust een offerte aan via ons offerteformulier of neem contact op met onze servicedesk.

Vraag gratis de papierwaaier aan met daarin de meest gebruikte Slimdruk papiersoorten.

Flyers in alle formaten met een super snelle levering. Bestel gemakkelijk online! Flyers zijn al leverbaar vanaf 625 exemplaren.

Mocht u geen ontwerp of opmaak hebben voor uw drukwerk? Onze grafische studio is u graag van dienst. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de opmaak.

Aanbod stuurhangers

Bij Slimdruk kunt u stuurhangers drukken op 2 verschillende papiersoorten, 250g gesatineerd mc is uitermate geschikt voor alle promotionele drukwerk. Wilt u een meer luxe uitstraling dan kunt u ook kiezen voor 300gr dubbelzijdig gestreken sulfaatkarton. De stuurhangers worden enkel- of dubbelzijdig full color bedrukt en gestanst naar een stuurhanger. U bestelt uw stuurhangers eenvoudig in enkele stappen online. Slimdruk controleert uw bestand handmatig om zeker te zijn dat u het gewenste eindresultaat ontvangt.

Laden...

4.7 van 5

Onze reviews:

Wij vinden uw mening erg belangrijk om onze service nog beter te maken.


Telefoon: 058 8200 200
Email: info@slimdruk.nl
Twitter: @slimdruk
Facebook: slimdruk

Van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur


Vraag een offerte aan


  • Gratis levering
  • Scherpe prijzen
  • iDEAL / PayPal
  • Gratis bestandscontrole
  • Snelle levering
  • Uitgebreid assortiment
  • Servicedesk
  • Anoniem afleveren
  • Bekijk alle voordelen