alle producten van Slimdruk
stickers in alle formaten snel geleverd en goedkoop drukken

stickers bestellen

Bestel hoogwaardige kwaliteit stickers in elk gewenst formaat. De vinylstickers kunnen worden voorzien van een mat- of glanslaminaat en gaan minstens 2 jaar mee.

Al vanaf 10 ex.
Elk gewenst formaat mogelijk
Contour snijden
Luxe afwerking met laminaat

24 uurs levering mogelijk

stickers drukken - opmaak instructies

Voor het beste resultaat raden we aan om je bestand in CMYK op te maken met een resolutie van 300dpi en deze op te slaan als PDF of JPG met 10mm afloop rondom, het aan te leveren bestand is dus 20mm breder en hoger dan het netto formaat. Als je de achtergrond tot aan de rand van je stickers wilt, plaats deze dan ook helemaal tot aan de rand van je bestand.

Kies je voor een bijzonder formaat, geef dan met een steunkleur in je bestand de snijlijn aan.

stickers drukken

Stickers drukken is eenvoudig bij Slimdruk. Bestel uw stickers in 4 eenvoudige stappen online. Maak uw productselectie, controleer uw gegevens, upload uw bestand en bevestig uw bestelling. Stickers worden al binnen 4 werkdagen geleverd zonder extra koeriers- of handlingkosten. Heeft u vragen over het bestelproces? Neem dan contact op met onze servicedesk via 058 8200200 of info@slimdruk.nl.

Aflevering met koerier zodat u zeker weet dat u de bestelling ontvangt op de aangegeven dag. Alle bestellingen bij Slimdruk worden gratis afgeleverd. De prijs die u ziet op de site is de prijs die u betaalt!

Slimdruk biedt u korting aan op alle flyers en ansichtkaarten als u ons logo gebruikt. Plaats ons logo op uw drukwerk en ontvang meteen 5% korting tijdens uw bestelling!

Geen Photoshop expert? Geen probleem. Gebruik de online editor en maak binnen een handomdraai online uw ontwerp!

Aanbod Stickers

Slimdruk biedt u stickers op stevig wit vinyl materiaal, geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. De stickers zijn geschikt om te gebruiken op vlakke en licht glooiende oppervlakten. U kunt uw eigen gewenste formaat kiezen in de vorm van een vierkant, rechthoek, driehoek of cirkel. De stickers worden afgewerkt met een mat- of glanslaminaat. Kunt u uw gewenste uitvoering of oplage niet terug vinden? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via ons offerteformulier.

Meteen stickers drukken? U kunt direct bestellen via deze pagina. Heeft u vragen over het bestelproces? Neem gerust contact met onze medewerkers op via het contactformulier.

Laden...

4.7 van 5

Onze reviews:

Wij vinden uw mening erg belangrijk om onze service nog beter te maken.


Telefoon: 058 8200 200
Email: info@slimdruk.nl
Twitter: @slimdruk
Facebook: slimdruk

Van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur


Vraag een offerte aan


  • Gratis levering
  • Scherpe prijzen
  • iDEAL / PayPal
  • Gratis bestandscontrole
  • Snelle levering
  • Uitgebreid assortiment
  • Servicedesk
  • Anoniem afleveren
  • Bekijk alle voordelen