alle producten van Slimdruk
Halslabels drukken voor wijnflessen drukken

halslabels bestellen

Personaliseer onze halslabels met je eigen bedrukking, ideaal als relatiegeschenk of ter promotie van je bedrijf.

Geschikt voor wijnflessen, champagneflessen en meer.

Optimale ophanging
Glossy en mat
Ook online te ontwerpen

halslabels drukken - opmaak instructies

Voor het beste resultaat raden we aan om onze template te gebruiken en je bestand in CMYK op te maken met een resolutie van 300dpi en deze op te slaan als PDF of JPG met 2mm afloop rondom, het aan te leveren bestand is dus 4mm breder en hoger dan het netto formaat.

Plaats teksten en logo’s op 3mm van de stanslijn, zodat deze na het stansen met 2mm rondom niet te dicht op de rand staat.

Als je de achtergrond tot aan de rand van de halslabels wilt, plaats deze dan ook helemaal tot aan de rand van je bestand.

halslabels drukken

Halslabels als originele promotie bij uw relatiegeschenk. Laat uw halslabels drukken met uw persoonlijke boodschap bij Slimdruk. Geschikt voor wijnflessen, maar natuurlijk ook voor champagneflessen, fietssturen en deurkrukken.

Halslabels drukken

Trek extra aandacht met halslabels met uw persoonlijke groet of promotionele uiting. Slimdruk drukt uw halslabels voordelig en levert snel. De halslabels worden uitgstanst en zijn meteen klaar voor gebruik. Download de template en bestel eenvoudig online in 4 stappen; productkeuze, controleer uw ordergegevens, upload uw bestand en bevestig uw bestelling. Heeft u geen drukklaar bestand of wilt u de opmaak door Slimdruk laten verzorgen? Neem dan contact op met onze servicedesk of doe een prijsopgave via het offerteformulier. Laat uw halslabels drukken bij Slimdruk, drukwerk zoals u het wilt!

Aanbod halslabels

Slimdruk biedt u halslabels gestanst uit stevig sulfaatkarton, afgewerkt met een matte dispersielak voor een professionele uitstraling. De halslabel is op basis van een bestaande stansvorm Voor een andere vorm kunt u natuurlijk altijd een offerte aanvragen. De halslabels zijn al va. 625 stuks te bestellen en zijn een perfecte aanvulling op de wijndozen die Slimdruk aanbiedt. Halslabels drukken is nergens zo simpel en voordelig als bij Slimdruk.

Direct halslabels drukken? U kunt meteen halslabels bestellen bij Slimdruk via deze pagina. Heeft u vragen over het bestelproces? Neem gerust contact met onze medewerkers op via het contactformulier.

Laden...

4.7 van 5

Onze reviews:

Wij vinden uw mening erg belangrijk om onze service nog beter te maken.


Telefoon: 058 8200 200
Email: info@slimdruk.nl
Twitter: @slimdruk
Facebook: slimdruk

Van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur


Vraag een offerte aan


  • Gratis levering
  • Scherpe prijzen
  • iDEAL / PayPal
  • Gratis bestandscontrole
  • Snelle levering
  • Uitgebreid assortiment
  • Servicedesk
  • Anoniem afleveren
  • Bekijk alle voordelen