alle producten van Slimdruk
Polyprop plaat bedrukken snel en goedkoop drukken

polyprop plaat (kanaalplaat) bestellen

Ons polyprop kanaalplaat is voordelig, licht en geschikt voor binnen- en buitengebruik. De platen zijn 3,5mm dik en is opgebouwd uit kanalen, waardoor deze ook eenvoudig te vouwen is. Verkrijgbaar met boorgaten.

Elk gewenst formaat
Reclame uitingen

Het materiaal voor o.a. makelaarsborden

polyprop plaat (kanaalplaat) drukken - opmaak instructies

Voor het beste resultaat raden we aan om je bestand in CMYK op te maken met een resolutie van 300dpi en deze op te slaan als PDF of JPG met 2mm afloop rondom, het aan te leveren bestand is dus 4mm breder en hoger dan het netto formaat. Plaats teksten en logo’s op 5mm van de rand, zodat deze na het schoonsnijden met 2mm rondom niet te dicht op de rand staat.

Als je de achtergrond tot aan de rand van je poster wilt, plaats deze dan ook helemaal tot aan de rand van je bestand.

polyprop plaat (kanaalplaat) drukken

Laat door Slimdruk hoogwaardig polyprop (kanaalplaat) bedrukken met uw ontwerp. Kanaalplaat is erg veelzijdig en voor veel toepassingen goed geschikt, zoals reclame doeleinden, presentaties en makelaarsborden of als decoratie in uw huis.

Bent u een makelaar dan kan uw geluk niet op met onze kanaalplaten. Dankzij de zogeheten ‘kanalen’ zijn ze flexibel en buigzaam. Uitermate geschikt om een uniek en mooi ‘te koop’ of ‘verkocht’ bord van te maken met uw eigen ontwerp.

Polyprop (Kanaalplaat) wordt altijd direct op de plaat geprint. Deze manier van printen zorgt altijd voor het beste resultaat. De polyprop platen zijn zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik en kunnen jaren in weer en wind gebruikt worden.

Polyprop bedrukken

Polyprop wordt ook wel kanaalplaat genoemd en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. 4 mm dik en zowel enkel- als dubbelzijdig te printen. Polyprop is licht van gewicht en bestaat uit 2 polypropyleen platen met hiertussen een polypropyleen kern. Makelaarsborden worden onder andere van dit materiaal gemaakt.

Let er wel op dat de ondergrond niet 100% egaal is.

Laden...

4.7 van 5

Onze reviews:

Wij vinden uw mening erg belangrijk om onze service nog beter te maken.


Telefoon: 058 8200 200
Email: info@slimdruk.nl
Twitter: @slimdruk
Facebook: slimdruk

Van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur


Vraag een offerte aan


  • Gratis levering
  • Scherpe prijzen
  • iDEAL / PayPal
  • Gratis bestandscontrole
  • Snelle levering
  • Uitgebreid assortiment
  • Servicedesk
  • Anoniem afleveren
  • Bekijk alle voordelen