alle producten van Slimdruk

Festival Fever bij Slimdruk.nl! Een onvergetelijke zomer!

 Terug naar overzicht

26 juni

Festival Fever bij Slimdruk.nl!

Spoed drukwerk
De zomer is weer aangebroken! En we weten allemaal wat dat betekent. Lange avonden buiten genieten, BBQ’s met aangebrande worstjes erop en natuurlijk festivals. Dat we in Nederland steeds meer van deze feesten hebben daar hoor je niemand over klagen. Muziek, lekker eten en drinken en samen met je vrienden van zomers weer genieten. Er is een festival voor iedereen, jong en oud, pop en rock theater of dansen. Naar welke festivals ga jij dit jaar?

Of ben je een evenement aan het plannen?

De tijd dat een zulke evenementen duizenden mensen moeten aantrekken is niet meer. We zien steeds vaker evenementen die vaak kleiner in de organisatie zijn en evengoed als een succes gezien mogen worden. Of het nou om een enorm evenement gaat of een kleiner feest, er zijn bepaalde overeenkomsten. De vraag naar festival drukwerk is er een van en zeker niet de minste. Zonder je evenement te promoten zal je er weinig bezoekers mee trekken. Maar festival drukwerk kan natuurlijk ook een meer praktische aard hebben. Toegangskaartjes, polsbandjes en decoratieve(commerciële) uitingen. Allemaal belangrijke elementen die te realiseren zijn met festival drukwerk.  

Polsbandjes voor je festival

Misschien wel het meest gevraagde product als het gaat om festival drukwerk, polsbandjes bestellen. Deze dienen tegenwoordig als meer dan alleen het toegangsbewijs. Steeds meer organisaties kiezen ervoor om polsbandjes verplicht te maken voor de jongere, maar volwassen bezoekers. Tenminste als ze een biertje willen bestellen.

Daarnaast hebben polsbandjes ook een promotionele rol. De keuze voor stoffen polsbandjes kan een promotionele waarde hebben die verder gaat dan je misschien denkt. Vooral jongeren laten deze bandjes zitten en in hun cirkel wordt het vaak een gespreksonderwerp.

Bandjes van Tyvek zijn een voordeligere oplossing. Maar als het om de kwaliteit aankomt dan voldoen ze aan alle voorwaarden die je er maar aan kan stellen. Ze zijn sowieso stevig genoeg om een paar heftige festivaldagen zonder problemen te doorstaan. Polsbandjes als festival drukwerk zijn uiteraard in de print volledig af te stemmen naar je wensen.  

A2 posters voor je festival

Vrijwel ieder evenement wordt aangekleed met promotioneel materiaal. Maar ja, promotioneel is een zeer breed begrip. In ieder geval heb je ook als het gaat om je posters voor je festival alle keuze. A2 posters zijn dan wel een zeer gangbaar formaat, je hebt alle keuze voor verschillende formats. Ook is de kwaliteit af te stemmen naar de noodzaak en bovenal het budget. 

Overig festival drukwerk

Polsbandjes en A2 posters zijn een belangrijk onderdeel als het aankomt op festival drukwerk. Maar zeker niet het enige waar je uit kan kiezen. Van beachflags, entreekaarten, banieren, flyers en nog veel meer. Ieder evenement is anders en dat geld ook voor het bijbehorende drukwerk.

Festival drukwerk mag je dan ook zien als een term die je zelf kan invullen. Kwaliteit is altijd belangrijk of het nu gaat om je A2 posters of je polsbandjes. Maar kwaliteit moet wel gekoppeld worden aan keuze en scherpe prijzen.

En dat is waar wij bij Slimdruk.nl voor staan. Niet alleen bieden we je een zeer breed aanbod aan mogelijkheden, ook de voorwaarden zijn in jouw voordeel. Ook als het om festival drukwerk gaat. Vooral nu, we hebben een aanbieding voor beachflags, spandoeken, A2 posters en onze polsbandjes zijn blijvend in prijs verlaagt.

Scherpe prijzen mag je altijd van ons verwachten. Ook de kwaliteit liegt er niet om. Zo is het bij ons de bestandscontrole gratis. En dit geld ook voor de levering, waar je niet lang op hoeft te wachten.
Welk festival drukwerk kunnen we voor jou realiseren?

Voor al je vragen of als je gelijk wil bestellen kun je gelijk contact met ons opnemen. We staan voor je klaar.  

4.7 van 5

Onze reviews:

Wij vinden uw mening erg belangrijk om onze service nog beter te maken.


Telefoon: 058 8200 200
Email: info@slimdruk.nl
Twitter: @slimdruk
Facebook: slimdruk

Van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur


Vraag een offerte aan


  • Gratis levering
  • Scherpe prijzen
  • iDEAL / PayPal
  • Gratis bestandscontrole
  • Snelle levering
  • Uitgebreid assortiment
  • Servicedesk
  • Anoniem afleveren
  • Bekijk alle voordelen