alle producten van Slimdruk

Salesgesprek sturing geven dankzij een gedrukte hand-out

 Terug naar overzicht

19 september

Salesgesprek richting en sturing geven met behulp van een gedrukte hand-out

Een gedrukte hand-out kan het middel zijn om je salesgesprek richting en sturing te geven. Maar waarom is dat? hebben we nog steeds vraag naar fysieke media en zo ja, waar moet het dan aan voldoen? 
Een gedrukte hand-out kan je tijdens een salesgesprek net dat voordeel geven om de deal te sluiten. Fysieke media heeft toch voordelen die online nooit geëvenaard kunnen worden. Niet dat de een beter is dan de ander, maar waarom zou je kiezen?
Dat je tegenwoordig alle kans hebt om online te marketen zal je niet verbazen. Maar als het aankomt op fysieke media zoals flyers en brochures dan heb je evenveel kansen. Ten minste als je de juiste keuze maakt voor je partner hierin. Een gedrukte hand-out geeft je sowieso meer kansen om tijdens een salesgesprek succes te behalen. 

Salesgesprek richting en sturing geven met behulp van een gedrukte flyers / hand-out

Meer sales dankzij een gedrukte hand-out

Iedere commerciële onderneming heeft in principe één doel. Het maken van omzet. Wat het ook is dat je verkoopt of wat je ook aanbied aan diensten, het moet wel verkocht worden. Marketing is voor iedere onderneming een belangrijke manier om nieuwe klanten te werven. Maar marketing kent geen eenduidige uitleg. Daar komt ook nog eens bij dat de uitvoering van sales of marketing budgetmatig moet passen. 
Online heb je dan de nodige mogelijkheden. een website, social media en noem maar op. Belangrijk zeker. Maar we mogen niet vergeten dat offline media/ marketing evengoed nog effectief is. 
Voor vrijwel ieder budget is het vandaag de dag mogelijk om te kunnen beschikken over kwalitatief printwerk. Ook voor houw onderneming is de juiste drukkerij te vinden. De mogelijkheid om je (potentiële) klanten letterlijk iets in de handen te kunnen drukken geeft je meer kansen dan je je misschien realiseert.

De voordelen van fysieke media zoal flyers en brochures

De harde waarheid is dat je nu eenmaal te maken hebt met concurrentie. Dat betekent dat mogelijke klanten ook bij anderen een salesgesprek aanhoren. Het is juist dan dat een hand-out zoals een flyer of brochure je het voordeel kan geven. 
Ui verschillende onderzoeken is gebleken wat we eigenlijk allang wisten. Fysieke presentjes hebben directe uitwerking op hoe mensen reageren. Een salesgesprek duurt al gauw een uur. De presentatie(s), het praatje en de vragen samen zorgen ervoor dat alle deelnemers de nodige informatie te verwerken hebben. 
Je mag ervan uitgaan dat het salesgesprek nadertijd uitgebreid besproken wordt. Een hand-out die je eerder hebt gegeven kan dan het verschil betekenen. wat er precies gezegd is kan vergeten worden. Het bezoeken van de website geeft de concurrentie ook gelijk de kans zich te presenteren. Maar de gedrukte hand-out die je tijdens het gesprek hebt gegeven weet je boodschap nog eens te benadrukken. 

Maak de juiste keuze voor je folders, brochures, flyers en nog veel meer

Een flyer of brochure kan niet alleen richting en sturing geven aan je salesgesprek, maar er een extra dimensie aan verlenen. Wat de precieze redenen ook zijn, mensen vinden het nu eenmaal fijn om iets in de handen te hebben. Misschien is deze observatie geldig dankzij de vluchtige aard van online media of wordt het er alleen maar door uitvergroot. Het maakt in de praktijk weinig uit. De kennis dat je met een flyer of een brochure meer kans hebt om die nieuwe klant binnen te halen is genoeg om deze keuze op zijn minst te overwegen.
Een salesgesprek richting en sturing geven met gedrukte hand-outs heeft bijna altijd een positief effect. Zelfs in het geval dat je klant toch voor een ander kiest heb je wel een flyer of brochure uitgegeven en je weet nooit waar deze terecht komt. Ondanks dat je flyers en brochures een intrinsieke meerwaarde kennen moet ze wel voldoen aan bepaalde voorwaarden.

Laat je gedrukte hand-out verzorgen door Slimdruk.nl

Bij Slimdruk is iedereen welkom als het gaat om drukwerk. Van vlaggen tot visitekaartjes je bent ervoor bij ons aan het juiste adres. Zo zorgen wij ervoor dat je bij ons nooit teveel betaald. Voordelige prijzen bieden we je aan, maar de kwaliteit daar leveren we nooit op in.
Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de mogelijkheid om flyers te bestellen. Wij bieden je zeer veel mogelijkheden en een uitstekende service. Een gratis bestandscontrole hoort daar altijd bij. En brochures drukken doen we uiteraard onder dezelfde voorwaarden. Mocht er trouwens echt spoed bij zitten dan behoort een spoedlevering tot de mogelijkheden.
Alle keuze voor je drukwerk met een garantie in de kwaliteit en voor zeer scherpe prijzen dat is Slimdruk.nl

4.7 van 5

Onze reviews:

Wij vinden uw mening erg belangrijk om onze service nog beter te maken.


Telefoon: 058 8200 200
Email: info@slimdruk.nl
Twitter: @slimdruk
Facebook: slimdruk

Van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur


Vraag een offerte aan


  • Gratis levering
  • Scherpe prijzen
  • iDEAL / PayPal
  • Gratis bestandscontrole
  • Snelle levering
  • Uitgebreid assortiment
  • Servicedesk
  • Anoniem afleveren
  • Bekijk alle voordelen