alle producten van Slimdruk

Waarom wenskaarten gebruiken? Ons aanbod zal je verrassen

 Terug naar overzicht

19 september

Wat zijn with compliments kaarten?

Van de vele keuze die je hebt voor wenskaarten mogen de zogenaamde ‘with compiments kaarten’ niet vergeten worden. With compliments kaarten zijn nieuw als in de naam die we eraan geven, maar het principe bestaat al langer. We hebben allemaal weleens zo’n kaartje in de bus gehad van de post(pakket)bezorger. Het kaartje verteld je dat de levering niet gelukt is, de reden daarvoor en de opties die nu worden doorgevoerd. With compliments kaarten hebben een soortgelijke doel dat echter veel breder geïnterpreteerd kan worden. Deze kaartjes kunnen meegezonden worden met bestellingen of intern gebruikt worden voor zakelijke communicatie. 
Een duim omhoog die dankzij de fysieke vorm meer gewaardeerd wordt. en je kan gelijk een verzoek meegeven aan het compliment. Wil je graag snel feedback of vraag je om goedkeuring. Met with compliments kaarten bereik je snel en effectief deze doelen. 

Waarom wenskaarten gebruiken? Ons aanbod zal je verrassen

Stevige wenskaarten, nog meer mogelijkheden

Het grote voordeel van bijvoorbeeld wenskaarten of ansichtkaarten is natuurlijk hun fysieke format. We weten allemaal dat iets letterlijk in de hand hebben om welke reden dan ook gewaardeerd wordt. ten opzichte van een online uiting dan. Maar dan moet er natuurlijk wel sprake zijn van een degelijke kwaliteit.
Juist als het om kaarten gaat is het van belang dat de kwaliteit hoog is. Hoe mooi de print ook is, hoe fijn de boodschap ook, hoe de kaart aanvoelt is evengoed van belang. 
Een zeer stevige kwaliteit van de wenskaarten staat daarnaast voor een bredere toepassing ervan. Een duurzaam product in deze categorie kan ook gebruikt worden als hand-out, entreebewijzen of bijvoorbeeld als promotiemateriaal. Kortom deze kaarten geven je zeer veel mogelijkheden. Tenminste als je voor de juiste drukker kiest.

Bij Slimdruk.nl ontdek je alles voor je wenskaarten

Ook als om je wenskaarten, ansichtkaarten en with compliments kaartengaat ben je bij ons aan het juiste adres. Standaard gebruiken wij stevig 300 enkelzijdig gestreken sulfaatkarton. Dit zorgt voor een luxe uitstraling aan de voorzijde en een makkelijk schrijfbare achterzijde. Mocht je meer verwachten, wij bieden ook de 400 grams hvo variant. Een helder en witte papiersoort die zeer stevig is.
Bij ons mag je zeer scherpe prijzen verwachten. Maar daar houden onze voordelen niet mee op. Zo is een gratis bestandscontrole bij ons standaard en gratis is ook de snelle  levering. Als het gaat om drukwerk dan mag je van ons een zeer brede dienstverlening verwachten. 
Wil je meer weten of gelijk bestellen? Neem dan contact op

4.7 van 5

Onze reviews:

Wij vinden uw mening erg belangrijk om onze service nog beter te maken.


Telefoon: 058 8200 200
Email: info@slimdruk.nl
Twitter: @slimdruk
Facebook: slimdruk

Van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur


Vraag een offerte aan


  • Gratis levering
  • Scherpe prijzen
  • iDEAL / PayPal
  • Gratis bestandscontrole
  • Snelle levering
  • Uitgebreid assortiment
  • Servicedesk
  • Anoniem afleveren
  • Bekijk alle voordelen