alle producten van Slimdruk

Hoe werkt het bestelproces op Slimdruk.nl?

 Terug naar overzicht

In een paar eenvoudige stappen bestelt je drukwerk online:

Stap 1: Product kiezen
Op slimdruk.nl kun je kiezen uit een groot assortiment drukwerk aan de linkerzijde van de pagina. Door daarna de specificaties en het aantal te kiezen wordt de prijs weergegeven. Als je jouw gewenste product of specificaties niet terug kunt vinden dan kun je altijd een offerte aanvragen via het offerteformulier of contact opnemen met onze servicedesk.

Stap 2: Bestellen
Door op de knop Bestel nu te klikken kom je op de volgende pagina, waar je eventuele extra opties of afwerkingen kunt kiezen. Wil je bijvoorbeeld flyers drukken deze laten perforeren of folders drukken en deze laten bundelen, dan kun je dit gemakkelijk selecteren. Ook kun je hier opmerkingen of verzoeken m.b.t. uw bestelling aangeven en het factuur- of afleveradres aanpassen.

Stap 3: Controle
Door verder te gaan verschijnen de specificaties van de bestelling, waarbij een totaaloverzicht van de huidige bestelling(en) gegeven wordt. Je kunt de bestelling hier controleren, verwijderen of een bestelling toevoegen. Zo kun je naast flyers ook meteen je posters drukken binnen één bestelling. Ook hier kan het factuur- of afleveradres gewijzigd worden. Op deze pagina begint het uploadproces.

Stap 4: Bestand uploaden
Om de voor- of achterkant van je product te uploaden, klik je bij ‘voor’ of ‘achter’ op ‘uploaden klik hier’. Kies je bestand en klik op ‘uploaden’. Je bestand wordt gecontroleerd en een voorbeeldscherm in lage resolutie met informatie over het bestand verschijnt. Bij akkoord kies je ‘Upload akkoord’. Wil je opnieuw uploaden, klik dan op 'kies bestand' en 'uploaden'. Heb je een PDF met 2 pagina's dan kun je bij de voor- en achterzijde hetzelfde bestand uploaden, het uploadsysteem gebruikt als voorzijde pagina 1 en als achterzijde pagina 2. Je kunt je bestelling pas bevestigen als je bestanden hebt aangeleverd. Onze aanleverspcificaties kun je terug vinden op de pagina aanleverspecificaties.

Stap 5: Afronden en betalen
Als je de bestelling wilt plaatsen klik je op 'bevestig bestelling'. Je kunt nu kiezen uit diverse betaalmethoden. Kies je voor een betaling via iDeal of PayPal dan wordt je bestelling meteen in behandeling genomen. Kies je voor 'bank' dan wordt je bestelling in behandeling genomen zodra de betaling ontvangen is. Na het afronden van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met een overzicht van de bestelling en de factuur. De bestelling kun je ook terug vinden in je account onder 'bevestigde orders', de factuur onder 'facturen'.

 Terug naar overzicht


4.7 van 5

Onze reviews:

Wij vinden uw mening erg belangrijk om onze service nog beter te maken.


Telefoon: 058 8200 200
Email: info@slimdruk.nl
Twitter: @slimdruk
Facebook: slimdruk

Van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur


Vraag een offerte aan


  • Gratis levering
  • Scherpe prijzen
  • iDEAL / PayPal
  • Gratis bestandscontrole
  • Snelle levering
  • Uitgebreid assortiment
  • Servicedesk
  • Anoniem afleveren
  • Bekijk alle voordelen