alle producten van Slimdruk

Goedkope drukkerij

Bent u op zoek naar een goedkope drukkerij? Hoge kwaliteit voor een lage prijs is wat Slimdruk u biedt! Drukwerk zoals u het wilt!


Een selectie uit onze producten

bierviltjes

Bestel nu

flyers

Bestel nu

spandoek

Bestel nu

vouwkaarten (z-folds)

Bestel nu

Goedkope drukkerij 

Slimdruk is de goedkope drukkerij die u zoekt. Door drukwerk te combineren en af te leveren op vaste dagen profiteert u optimaal van de scherpste prijs, de beste kwaliteit en de snelste levering. Kies uw gewenste product en u krijgt meteen de prijs en de leverdatum in beeld. Slimdruk levert bijvoorbeeld flyers, posters, briefpapier en placemats al binnen 3 werkdagen. Bestelt u voor maandag 11:00 uur dan heeft u dit woensdag al in huis! Slimdruk combineert het drukwerk waardoor de opstart-, snij-, afwerk- en handlingskosten gedeeld worden over meerdere bestellingen. Door alle drukwerk op 2 vaste dagen per week af te leveren bent u verzekerd van levering. Door deze factoren te combineren krijgt u het beste voor de laagste prijs! de prijs die u ziet op de site is de prijs die u betaalt.

Aflevering met koerier zodat u zeker weet dat u de bestelling ontvangt op de aangegeven dag. Alle bestellingen bij Slimdruk worden gratis afgeleverd. De prijs die u ziet op de site is de prijs die u betaalt!

Uw aangeleverde bestand wordt automatisch door ons uploadsysteem gecontroleerd op formaat, kleur en marges. Heeft u twijfels over uw opmaak? Laat onze medewerkers gratis uw bestand handmatig controleren!

Geen Photoshop expert? Geen probleem. Gebruik de online editor en maak binnen een handomdraai online uw ontwerp!
|tp|

Aanbod goedkoop drukwerk

Slimdruk heeft een ruim assortiment met lage prijzen en is de goedkope drukkerij waar u kwalitatief hoog drukwerk kunt bestellen. Van flyers tot offertemappen, van ansichtkaarten tot deurhangers, Slimdruk drukt het. Kies eenvoudig uw product met de gewenste specificaties, controleer uw ordergegevens, upload uw bestand en bevestig uw bestelling. Uw bestand wordt online gecontroleerd, wilt u extra gratis controle? Dit is geen enkel probleem, neem contact op met één van onze medewerkers. Een goedkope drukkerij met de service die u wenst. Staat uw specifieke drukwerk niet tussen ons aanbod? Vraag een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier. We sturen u dan zo snel mogelijk een passende aanbieding.


4.7 van 5

Onze reviews:

Wij vinden uw mening erg belangrijk om onze service nog beter te maken.


Telefoon: 058 8200 200
Email: info@slimdruk.nl
Twitter: @slimdruk
Facebook: slimdruk

Van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur


Vraag een offerte aan


  • Gratis levering
  • Scherpe prijzen
  • iDEAL / PayPal
  • Gratis bestandscontrole
  • Snelle levering
  • Uitgebreid assortiment
  • Servicedesk
  • Anoniem afleveren
  • Bekijk alle voordelen