alle producten van Slimdruk
goedkoop en snel visitekaartjes drukken drukken

visitekaartjes bestellen

Professionele visitekaartjes op verschillende papiersoorten. Naast het standaard formaat is er ook keuze uit 2 klapkaartjes. Geschikt voor meer dan alleen visitekaartjes. 

Uw kaartjes extra uitstraling geven? Kies voor mat of glans-laminaat.

6 verschillende papiersoorten
Ook online te ontwerpen
Extra stevig 400grams papier

24 uurs levering mogelijk

visitekaartjes drukken - opmaak instructies

Voor het beste resultaat raden we aan om je bestand in CMYK op te maken met een resolutie van 300dpi en deze op te slaan als PDF of JPG met 2mm afloop rondom, het aan te leveren bestand is dus 4mm breder en hoger dan het netto formaat.

Plaats teksten en logo’s op 5mm van de rand, zodat deze na het schoonsnijden met 2mm rondom niet te dicht op de rand staat. Als je de achtergrond tot aan de rand van je visitekaartje wilt, plaats deze dan ook helemaal tot aan de rand van je bestand.

visitekaartjes drukken

Snel en voordelig visitekaartjes drukken doet u bij Slimdruk! Slimdruk heeft een breed assortiment kaartjes voor elke gewenste zakelijke uitstraling!

Visitekaartjes drukken doet u eenvoudig bij Slimdruk. Selecteer uw formaat, papiersoort en bedrukking en krijg direct de prijs in beeld. Uw drukklare bestand kunt u uploaden bij de aangemaakte bestelling, deze wordt automatisch online gecontroleerd. Naast visitekaartjes bieden we alles voor uw huisstijl, enveloppen drukken en briefpapier bestellen doet u net zo eenvoudig. Heeft u geen drukklaar ontwerp, dan kunt u uw visitekaartje gemakkelijk online ontwerpen in onze online editor.

Slimdruk biedt u korting aan op alle flyers en ansichtkaarten als u ons logo gebruikt. Plaats ons logo op uw drukwerk en ontvang meteen 5% korting tijdens uw bestelling!

Geen Photoshop expert? Geen probleem. Gebruik onze ontwerptool en maak binnen een handomdraai online uw ontwerp.

Laden...

4.7 van 5

Onze reviews:

Wij vinden uw mening erg belangrijk om onze service nog beter te maken.


Telefoon: 058 8200 200
Email: info@slimdruk.nl
Twitter: @slimdruk
Facebook: slimdruk

Van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur


Vraag een offerte aan


  • Gratis levering
  • Scherpe prijzen
  • iDEAL / PayPal
  • Gratis bestandscontrole
  • Snelle levering
  • Uitgebreid assortiment
  • Servicedesk
  • Anoniem afleveren
  • Bekijk alle voordelen